Landships II

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Missing images


Legend

Status: Offline
Posts: 1076
Date:
Missing images
Permalink   


Has anyone else noticed images missing from fairly recent posts? I checked a few threads and the images had been replaced with the dreaded red "x".

__________________


Legend

Status: Offline
Posts: 1393
Date:
Permalink   

If those are hotlinked images (e.g. directly linked to images on other sites such as personal photo-file accounts, other websites, etc.), it's usually because either the originating site has become defunct, or the image has been removed, e.g. someone has deleted it from a photo-file account to make room for something else.

That's why it's best, from an archival point of view, to use the image uploading facility, so that this site directly hosts the image.

__________________


Legend

Status: Offline
Posts: 1076
Date:
Permalink   

Roger Todd wrote:

If those are hotlinked images (e.g. directly linked to images on other sites such as personal photo-file accounts, other websites, etc.), it's usually because either the originating site has become defunct, or the image has been removed, e.g. someone has deleted it from a photo-file account to make room for something else.

That's why it's best, from an archival point of view, to use the image uploading facility, so that this site directly hosts the image.






That's the odd thing - I did upload these images using the image uploading facility. I can't say, without checking the HTML, whether others have done the same but I would expect so in most cases.

-- Edited by Mark Hansen at 08:44, 2007-10-27

__________________


Legend

Status: Offline
Posts: 1076
Date:
Permalink   

Curiouser and curiouser - I did a quick HTML check on this thread and the only photos missing are the ones that were uploaded into the image loading facility. The others show just fine.

__________________


Legend

Status: Offline
Posts: 1393
Date:
Permalink   

Now that is strange...

Well, then,I have no idea what it might be.

I suppose only someone with Administrator rights who can delve into the guts of the forum would be able to diagnose the problem...

__________________


Legend

Status: Offline
Posts: 1601
Date:
Permalink   


Hi Thats annoying everything was there last evening..although I did have problems getting my post to stick, mine was the last image posted by upload on that thread.....might there be a connection...I hate to say this but I just checked a few threads going back to may andI suspect the entire forum archive is effected....All uploaded images appear to be missing!....weirdface

Cheers

-- Edited by Ironsides at 13:47, 2007-10-27

-- Edited by Ironsides at 13:48, 2007-10-27

-- Edited by Ironsides at 13:48, 2007-10-27

-- Edited by Ironsides at 16:10, 2007-10-27

__________________

"Ash nazg durbatulûk, ash nazggimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

 



Legend

Status: Offline
Posts: 1393
Date:
Permalink   

Ironsides wrote:

...I suspect the entire forum archive is effected....All uploaded images appear to be missing!....weirdface


I fear you may be right! I've just checked the last thread where I remember uploading photos, the Hetherington Big Wheel, and the image I uploaded is now the Dreaded Red X!

Dud duh duuuuhhhhhhhh!!!



__________________


Hero

Status: Offline
Posts: 874
Date:
Permalink   

Hey Guys, I have checked the settings, I can find nothing unusual,confused.gifconfused.gifconfused.gif Me thinks this may be a Peter question.
All the best
Tim

__________________
"The life given us by nature is short; but the memory of a well-spent life is eternal"
-Cicero 106-43BC


Legend

Status: Offline
Posts: 1407
Date:
Permalink   

How annoying! I've just checked the Britannia thread under Tanks and images from 27.3.07 are there but the next post from 27.4.07 has red X's. I use the uploading facility for all the images I post and I know that a few days ago they were definitley there.

Hope you guys can sort this out!

Gwyn

__________________

#RevokeArticle50 - Britain to Stay in the EU. 



Legend

Status: Offline
Posts: 1601
Date:
Permalink   


Hi I have been looking at some of the older posts in the archive (and some very interesting stuff there is there to) and can confirm that uploaded images are mostly missing and consist of the dreaded redX....

Cheers

__________________

"Ash nazg durbatulûk, ash nazggimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

 



Legend

Status: Offline
Posts: 1601
Date:
Permalink   


Hi All as of this morning all images appear to have returned so either the glitch is over or someone fixed the problem....

Cheers


__________________

"Ash nazg durbatulûk, ash nazggimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

 



Field Marshal

Status: Offline
Posts: 456
Date:
Permalink   

Whew! Losing all those posted pics would be a major... buggered.gif

BTW: have started to ferret out broken links on the site. Please report all broken links, not least pic links, to me!

-- Edited by Peter Kempf at 12:21, 2007-11-17

__________________
/Peter Kempf
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard